Samarbeid med oss

Sandkassa er et lite miljø som jobber sammen med et bredt nettverk av fagpersoner, gründere, selskaper og investorer som brenner for å løse samfunnsproblemer. Vi er alltid åpne for nye samarbeidspartnere, så ta kontakt på hello@sandkassa.com hvis du vil bli kjent med oss.

Jeg vil bli gründer

Har du lyst til å bli gründer i et av konseptene våre? Brenner du for å løse et samfunnsproblem, men trenger bistand for å utvikle en løsning? Jobber du i en oppstart, men trenger hjelp til å komme videre? Vi er på jakt etter flinke folk med gründerambisjoner. Hvis du er en av dem, håper vi du vil svare på noen enkle spørsmål, så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

Jeg vil bli samfunnsinvestor

Vil du investere i tidligfase oppstarter som jobber for å løse samfunnsproblemer? Vi er i ferd med å etablere et nettverk av investorer som vil dele kunnskap, erfaringer og samarbeide om å utvikle nye verktøy som kan dokumentere at bærekraftige investeringer lønner seg. Vil du bli med i nettverket? I så fall setter vi pris på om du kan svare på noen korte spørsmål,  så tar vi snart kontakt for å bli bedre kjent.

Jeg har en idé

Har du en idé du brenner for, men synes det er vanskelig å realisere på egenhånd Vi er på utkikk etter ideer med potensial til å løse store samfunnsproblemer. Hvis vi tror ideen din har det som trengs for å utgjøre en forskjell, er sannsynligheten stor for at vi vil samarbeid med deg for å forløse potensialet. Hvis du vil diskutere muligheter med oss, håper vi du kan svare på noen enkle spørsmål, så tar vi kontakt med deg etterpå.

Jeg vil bli selskapspartner

Er virksomheten din på jakt etter nye og bærekraftige løsninger? Er du nysgjerrig på hvordan dere kan bidra til å løse samfunnsproblemer? Ser dere etter nye partnerskap, innovasjons- eller investeringsmuligheter? Har dere behov for inspirasjon og kunnskapspåfyll? Da har vi mye å snakke om, men først håper vi du kan svare på noen enkle spørsmål. Du hører fra oss snart.

Jeg vil bli gründer

Har du lyst til å bli gründer i et av konseptene våre, eller jobber du i en oppstart, men trenger hjelp til å komme videre?

 

Sandkassa ser alltid etter flinke folk som vil bli gründere – både med og uten egne konsepter. Hvis du tror vi er en god match, vil vi gjerne vite mer om deg.

 

Svar på noen kjappe spørsmål, så tar vi snart kontakt og avtaler tid for en kaffe.

Start

Jeg vil bli samfunnsinvestor

Vil du investere i oppstartsselskaper som jobber for å løse verdens beste problemer? Vi bygger opp et nettverk av privatpersoner, selskaper og profesjonelle investorer som ønsker å lære mer om samfunnsinvesteringer og dele erfaringer med hverandre.

 

Vil du bli med i nettverket vårt? I så fall håper vi du kan svare på noen spørsmål, så tar vi snart kontakt og avtaler tid for en kaffe.

Start

Jeg har en idé

Har du en idé du brenner for, men synes det er vanskelig å realisere på egenhånd?

 

Vi er alltid på utkikk etter ideer med potensial til å løse verdens beste problemer. Dersom vi tror ideen din har det som trengs for å utgjøre en forskjell vil vi gjerne samarbeid med deg for å forløse potensialet. Hvis du vil diskutere muligheter for samarbeid med oss, håper vi du kan svare på noen få spørsmål før blir bedre kjent over en kaffe.

Start

Jeg vil bli selskapspartner

Er virksomheten din på jakt etter nye og bærekraftige løsninger? Er du nysgjerrig på hvordan selskapet du jobber i kan bidra til å løse viktige problemer i verden? Har dine kollegaer behov for inspirasjon og kunnskapspåfyll? Ta kontakt, så tar vi en kaffe og diskuterer muligheter.

Start