Om oss

Å løse problemer som betyr noe for mennesker, samfunnet og klimaet er den beste oppskriften for alle som vil skape langsiktig lønnsomhet for sine eiere.

Sandkassa er ikke et vanlig selskap. Vi er små, men opererer i et kraftfullt økosystem som består av unike konsepter som vi har vært med å bygge opp. Det øker sannsynligheten for å skape kreative koblinger og verdiøkende partnerskap som gir grobunn for nye løsninger og bærekraftige investeringer.

 

I Sandkassa har vi fire prinsipper som ligger til grunn for alt vi gjør:

 

1. Samfunnsproblemer som forretningsidé: Vi ser på store samfunnsproblemer som en kilde til nye løsninger og bærekraftige forretningsmuligheter.

 

2. Teknologi som løsning: Vi er opptatt av at løsningene vi utvikler skal hjelpe flest mulig. For å sikre skalerbarhet er teknologi alltid i kjernen av våre løsninger.

 

3. Partnerskap som ressurs: Vi samarbeider med mennesker og selskaper som tror på det samme, men bidrar med forskjellige perspektiver, kompetanse og ressurser. På den måten skaper vi koblinger som gjør kaosteori til effektiv innovasjonsstrategi.

 

4. Lekenhet som filosofi: Vi tror det er viktig å angripe problemer med lave skuldre og entusiasme for å skape et godt samarbeidsklima, kreativ takhøyde og etablere det trygge rommet som trengs for å feile fort, lære mye og jobbe videre når det skjer.

https://www.youtube.com/watch?v=OJ0Rx19oOI8&feature=youtu.be

Daglig drift

Sandkassa drives av Preben Carlsen. Han har tidligere grunnlagt og bygget opp Trigger til å bli verdens beste kreative PR-byrå på bare fem år. Han har vært sentral i å utvikle og bygge opp Folk Oslo, Timeshift, Reodor og Society Investment Lab.

Kontakt oss

Preben Carlsen

Daglig Leder

 

Telefon: (+47) 906 83 044

Epost: preben@sandkassa.com

Her finner du oss

Adresse

Keysers gate 3, 0165 Oslo

Følg oss